Kwaliteit met een Keurmerk

Blik op Werk

Blik op Werk is een kwaliteits- en kennisinstituut dat zich inzet voor werk met plezier, zo gezond, betrokken en productief mogelijk. Daartoe hebben zij een het "blik op werk keurmerk" opgezet waarmee werknemers en werkgevers snel een overzicht kunnen krijgen voor dienstverleners op het gebied van werk, reïntegratie, duurzame inzetbaarheid en inburgeren.

De website, www.blikopwerk.nl, is gericht op 3 doelgroepen: particulieren, werkgevers, dienstverleners en inkopers. YPOS heeft op basis van ons WebEtui-CMS een systeem ontworpen waarbij de redactie van Blik op Werk eenvoudig per onderwerp kan aangeven voor welke doelgroepen het van belang is: het verschijnt automatisch op de juiste plaatsen in de website.

De zoekfunctie naar dienstverleners werkt op trefwoorden en op locatie. Als een locatie wordt ingetypt verschijnen de dienstverleners op de kaart, of op een lijst gesorteerd naar afstand vanaf de zoeker.

De dienstverleners kunnen hun bedrijfspresentatie zelf aanpassen en beheren. De aanwezige software architectuur is in overleg met de IT-afdeling van Blik op Werk in kaart gebracht en gefaseerd wordt gewerkt naar een nieuwe betere en modulaire architectuur. Daartoe ontwikkeld YPOS een nieuwe beheerapplicatie voor de dienstverleners.

www.blikopwerk.nl