Stichting Nationaal Restauratie Centrum

Nationaal Restauratie Centrum

Voor restauratiecentrum.nl het cursus- en kennisinstituut voor monumentenzorg hebben we een nieuwe website ontworpen en gerealiseerd. De praktische activiteiten van het Restauratie Centrum zijn het organiseren en aanbieden van cursussen en boeken over restauratie. Die functies zijn eenvoudig te vinden op de website. Voortbouwend op de huisstijl (het logo, brochures lettertype en  kleuren) hebben we een website gemaakt die de organisatie helpt met haar dagelijkse uitvoering.

Het secretariaat van het Restauratie Centrum kan eenvoudig alle informatie, teksten, foto's, cursussen en boeken op de website plaatsen en beheren met ons systeem WebEtui-CMS.

Boeken online bestellen en betalen

Het Restauratie Centrum biedt op de website een verscheidenheid aan boeken aan. Hiervoor bevat de nieuwe website een op maat gemaakte "webshop". Bezoekers kunnen 1 of meer boeken selecteren en toevoegen aan hun "winkelwagen".

Met de afrekenen knop krijgen zij een overzicht van de bestelling en kunnen ze die nog wijzigen. Na het invoeren van naam en adres kan de bestelling met iDEAL worden afgerekend. De klant krijgt per e-mail een factuur (in pdf-formaat) en het secretariaat van het Restauratie Centrum krijgt per e-mail de gegevens (en pdf factuur) van de boeken die moeten worden opgestuurd. De bestelling wordt in XML formaat direct doorgegeven aan de financiƫle administratie.

Inschrijven voor cursussen

Het cursusoverzicht wordt op onderwerp overzichtelijk gepresenteerd. Per cursus is detailinformatie en een inschrijfformulier beschikbaar. Bij een aanmelding voor een cursus wordt een e-mail verstuurd naar de cursist en naar het secretariaat. De cursussen worden verder handmatig afgehandeld door het secretariaat omdat voor sommige cursussen een minimaal aantal cursisten vereist is.

www.restauratiecentrum.nl