Over YPOS

Samenwerken en inspireren maakt ons werk leuk en de projecten succesvol. Onze opdrachtgevers zijn deskundig op hun gebied, YPOS vertaalt ideeën naar gebruiksvriendelijke online functies. Met respect voor elkaars vakgebieden komen wij tot succesvolle webtoepassingen.

Persoonlijk en deskundig

Mijn passie is het bouwen en ontwerpen van modulaire en gebruikersvriendelijk software. Ik inventariseer de klantbehoeften en vertaal die naar creatieve en gebruiksvriendelijke toepassingen. Samenwerken en 'uitlijnen' met de doelstellingen van de klant, respect voor andere vakgebieden.

Kenmerkend YPOS

  • Enthousiasme: ik geniet van tevreden klanten en gebruiksvriendelijke website en interacties
  • Perfectionisme: altijd op zoek naar de optimale gebruikservaring
  • Samenwerking: goed luisteren en meedenken met jouw doelstellingen.
  • Iteratief en incrementeel: kleine onderdelen in korte tijd maken en testen met de klant
  • Betrouwbare hosting via TransIP dedicated servers: een website moet 24/7 online zijn
  • Innovatie iedere dag: regelmatig vragen wij ons af "kan dit beter?"
  • Adviseren en inspireren: nieuwe mogelijkheden ontstaan door creativiteit te bundelen

Ronald Werring

oprichter / eigenaar / webdeveloper

Na 10 jaar gewerkt te hebben als software engineer bij de 2 grote ICT bedrijven in Nederland en daarna 1 jaar het website software team van een reclamebureau ben ik nu al 22 jaar actief met mijn bedrijf YPOS. Het geeft veel voldoening om klanten persoonlijk te kennen en voor hen een optimale en betaalbare oplossing te bieden voor hun online activiteiten. Als software engineer, webdeveloper en projectmanager heb ik veel internetprojecten en websites gerealiseerd.

Doelen en creatieve ideeën omzetten naar gebruiksvriendelijke online toepassingen. Dat is mijn uitdaging. Ik leer continue bij over de nieuwste internettechnieken en blijf mij verdiepen in de wensen en uitdagingen van mijn klanten.

ronald@ypos.nl