Inburgeren? zoek een gecertificeerde school in de buurt
Inburgeren? zoek een gecertificeerde school in de buurt

Inburgeren..

Mensen die in Nederland willen inburgeren kunnen een cursus volgen bij erkende inburgerscholen. Met deze website kan een goede school in de buurt worden gezocht.

Alle inburgerscholen worden ieder jaar op kwaliteit gecontroleerd door BlikOpWerk. De scholen krijgen een kwaliteitslabel van 1 tot 4 sterren. Daarnaast zijn er enquêtes onder de deelnemers wat leidt tot tevredenheidscijfers. De website wordt gebruikt door mensen die willen inburgeren en door hulpverleners en gemeenten.

Zoeken op adres of postcode

Er kan een adres of postcode worden ingevoerd waarmee de 16 dichtsbijzijnde inburgerscholen worden getoond. De scholen worden getoond in een lijst en op de kaart van Nederland. De lijst is gesorteerd op kwaliteit (aantal sterren én tevredenheidscijfer) en op afstand vanaf het ingevoerde adres. Op mobiel kan de huidige locatie als adres worden gebruikt.

Van iedere school wordt het adres en de contactgegevens getoond met een link naar complete informatie van de school en een routebeschrijving.

Zoekfilter op 5 verschillende criteria

Een filter met 5 criteria zoals taalniveau en uurtarief kan worden toegevoegd om de selectie van scholen beter op de wens te laten aansluiten.

Nederlands, engels, tigrit en arabisch

De informatie en instructie op de website wordt in 4 talen aangeboden.

Deze website en alle andere websites voor BlikOpWerk zijn gerealiseerd door YPOS. Voorzien van technisch en helpdesk support. Heeft uw organisatie behoefte aan ICT advies en realisatie over een nieuwe internet project? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.